Полицията е на крак в столицата.Тази вечер ще има граждански протест пред МВР.Това съобщи

...
Полицията е на крак в столицата.Тази вечер ще има граждански протест пред МВР.Това съобщи
Коментари Харесай

Граждани протестират пред МВР в София тази вечер

Полицията е на крак в столицата.

Тази вечер ще има граждански протест пред МВР.

Това заяви в студиото на " Говори в този момент " по БНТ общинският консултант от ВМРО – Карлос Контрера.

" Протестът ще е на хора, на които им е омръзнало, от тези пострадалите квартали към Лъвов мост, " Овча купел ", Кремиковци, да бъдат унизени от всевъзможни незаконни имигранти. Трябва да бъде комплициран ред. Трябва да се затегне режимът в мигрантските центрове, да станат от затворен вид и да не ги пускат да излизат и да се слагат патрули на жандармерията ", счита Контрера.

МВР днес разгласи, че ускорява ограниченията за гарантиране на реда в София, поради зачестилите произшествия през последните дни. Няколко конфликта с и сред мигранти и чужденци се случиха през последните две денонощия. Снощи беше обявено за всеобщо сборичкване в Центъра за мигранти в квартал " Овча Купел ". Часове по-рано се заприказва за конфликт сред възпитаници и мигранти, а преди часове студенти по медицина от Пакистан са били нападнати от младежи.

" Далеч съм от мисълта, че това са обстановки, които са режисирани, в противен случай. Това, което се случва сега в страната, е закономерно след 3 години безпорядък, безредица и липса на носене на отговорност. Темата с мигрантите е, мисля, пределно ясна на българското общество. Когато пуснеш непознати десетки хиляди хора, част от тях са от престъпния контингент, когато ги пуснеш да се разхождат безотговорно из страната, нормално по този начин става. Това не е първият сходен случай в " Овча купел ". Те се бият непрестанно. Миналата година имаше едно ликвидиране сред мигранти в квартал " Красна поляна ", евентуално неуредени престъпни сметки. Така че, въпрос на време да се появят арабските и ислямските банди. Грешката ни е при ръководството на рецесията с мигрантите ", счита Контрера.

Според думите му тези мигрантските центрове не би трябвало да се намират в обитаеми места и би трябвало да бъдат от затворен вид, " с цел да не се позволява непроверени хора да тормозят българските жители ".

dunavmost.com/
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР